Üniversitemiz TRT Haber Kanalında

TRT Haber Kanalında her Cumartesi saat 14.05’de yayınlanan “Şehir ve Üniversite” programı için Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde ve Karaman şehir merkezinde çekimler yapılıyor.

TRT Haber tarafından Hasan Yıldız’ın sahibi olduğu, Yıldızlar Tanıtım Organizasyon Ltd. Şti’ne yaptırılan “Şehir ve Üniversite” programı her hafta bir üniversiteye konuk oluyor.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde çekimlere başlandı. Üç gün süreceği belirtilen çekim  ekibin hazırladığı programda, üniversite öğrencilerinin oluşturduğu hareketliliğin il merkezlerini eğitim merkezleri haline dönüştürmesi, ekonomik ve bölgenin sosyal yaşamına kattığı hareketlilik, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin olanakları, akademik birimleri ve sosyal yaşamı tanıtılacak.

Şehir ve üniversite işbirliğini konu alarak şehirleri, üniversiteleri ve öğrencileri izleyici ile buluşturan  program Cumartesi günleri TRT Haber’de saat: 14.05’de yayınlanıyor.

Konuya ilişkin basın bilgi notu aşağıda verilmiştir.