Türkiye Üniversiteler 2.Lig Grup Müsabakaları Başlıyor

2010–2011 Öğretim yılı Türkiye Üniversiteler Futbol 2. Lig Grup Müsabakaları Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi evsahipliğinde gerçekleşiyor.  14–18 Aralık 2010 tarihleri arasında Üniversitemiz ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yapılacak olan organizasyona ilişkin teknik toplantı yapıldı.

Teknik toplantıya müsabakalarda yer alan takımların temsilcileri katıldı. Toplantıda alınan kararlar neticesinde Karaman Kemal Kaynaş Stadyumunda yapılacak müsabakalara Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Nevşehir Üniversitesi ve Ahi Evran Üniversitesi erkek takımları olmak üzere 3 üniversite takımı katılacaktır. Karşılaşmalara seyretmek üzere Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile tüm öğrenciler davetlidir.

Türkiye Üniversiteler Futbol 2. Lig Grup Müsabakaları Teknik Toplantısı

13.12.2010 tarihinde saat 17.00’de yapılan teknik toplantı sonucunda aşağıda isimleri ve unvanları yazılı kişilerden tertip komitesi oluşturulmuştur.

Başkan        Öğr.Gör. Selçuk BUĞDAYCI           Üniversite Sporları Federasyon Temsilcisi

Üye             Mustafa AVCI                             SKS Daire Başkanı

Üye             Mehmet KAYATÜRK                     İl Hakem Kurulu Başkanı

Üye             İsmail TOSUN                             İl Hakem ve Gözlemciler Derneği Bşk.

Üye             Polat KILINÇ                               Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür V.

Üye             Yaşar ÇALIŞKAN                          Futbol İl Temsilcisi OBESİD Sorumlusu

Üye             Yrd. Doç. Dr. Mehmet ULUKAN       Federasyon İl Temsilcisi

Üye             Yrd. Doç. Dr. İdris YILMAZ             Ahi Evran Üniversitesi Temsilcisi

Üye             Okt. Dr. Alparslan İNCE                 Nevşehir Üniversitesi Temsilcisi

Tertip komitesi başkanı Öğr. Gör. Selçuk BUĞDAYCI müsabakalarda uygulanacak kurallar hakkında teknik bilgiler verdi.

Müsabakalara Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Nevşehir Üniversitesi ve Ahi Evran Üniversitesi erkek takımları olmak üzere 3 üniversite takımı temsilcisi katılmıştır. KTO Karatay Üniversitesi futbol takımı ise mazeret bildirerek turnuvaya katılmamıştır.

Müsabakaların fikstür çekimi yapıldı. Maçların tarih ve saatleri aşağıdaki şekilde belirlendi.

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER FUTBOL 2. LİG GRUP MÜSABAKALARI FİKSTÜRÜ

3'lü Tek Devreli Lig Usulü