Öğrenci Konseyi'nde geçen yıl aktif görev alıp mezun olanlar nedeniyle boş kalan üyelikler için seçim yapıldı.

KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekçi, öğrencilerini çok önemsediklerini söyledi.

Altyapı çalışmalarını tamamlarken Öğrenci Konseyi ve öğrenci toplulukları aracılığıyla tüm öğrencilerin fikirlerini de almayı hedeflediklerini ifade eden Tüfekçi, yıl boyunca yapılan etkinliklerde aktif rol oynayan Öğrenci Konseyi Başkanlığı'na teşekkür etti.

Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Ökkeş Soydemir ise yıl boyu sürdürdükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

KMÜ'yü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirten Soydemir, bundan sonra da aynı kararlılıkla yapacakları çalışmalara katılımın yüksek olmasını temenni ettiğini kaydetti.

Konuşmaların tamamlanması ile üye seçimlerine geçildi. 2010 yılından boşalan sayman kadrosuna 10 oy ile Sosyal Bilimler Enstitüsü öğrencisi Murat Deniz seçildi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı sorumlusu olarak iki adayın yarıştığı turda en çok oyu alan Meslek Yüksekokulu öğrencisi Serkan Demir seçilirken, Denetleme Kurulu üyeliğinde boş olan kadroya 10 oy ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Mehmet Şaker seçildi.